Unelte utilizator

Unelte site


regulament
Diferențe

Aici sunt prezentate diferențele dintre versiunile selectate și versiunea curentă a paginii.

Link către această vizualizare comparativă

Both sides previous revision Versiuni anterioare
regulament [2016/02/22 12:15]
Andrei Olaru
regulament [2016/02/22 12:15] (curent)
Andrei Olaru
Linia 26: Linia 26:
   * dacă la o anumită categorie se obține în anul curent un punctaj mai mare, se va considera acesta.   * dacă la o anumită categorie se obține în anul curent un punctaj mai mare, se va considera acesta.
   * punctajele obținute mai devreme de anul universitar precedent se pierd. ​   * punctajele obținute mai devreme de anul universitar precedent se pierd. ​
-  * copierea unei teme duce la anulare ​punctajului (vezi [[#teme|mai jos]]), deci acesta nu se poate păstra pentru anul următor.+  * copierea unei teme duce la anularea ​punctajului (vezi [[#teme|mai jos]]), deci acesta nu se poate păstra pentru anul următor.
 * Pentru restanțierii care au urmat cursul **anterior** anului universitar 2012--2013, punctajul de pe parcurs **se păstrează**,​ cu posibilitatea **refacerii selective** a diverselor activități. În plus, în privința **testelor** de curs, respectiv grilă, sunt valabile următoarele:​ * Pentru restanțierii care au urmat cursul **anterior** anului universitar 2012--2013, punctajul de pe parcurs **se păstrează**,​ cu posibilitatea **refacerii selective** a diverselor activități. În plus, în privința **testelor** de curs, respectiv grilă, sunt valabile următoarele:​
   * Pentru seriile **CA și CC**, care nu au susținut teste de curs, este posibilă refacerea **exclusiv** a testului **grilă**, în valoare de **1p**.   * Pentru seriile **CA și CC**, care nu au susținut teste de curs, este posibilă refacerea **exclusiv** a testului **grilă**, în valoare de **1p**.
regulament.txt · Ultima modificare: 2016/02/22 12:15 de către Andrei Olaru