User Tools

Site Tools


reguli-notare

Differences

This shows you the differences between two versions of the page.

Link to this comparison view

Both sides previous revision Previous revision
Next revision
Previous revision
reguli-notare [2015/11/30 14:54]
razvan.deaconescu [Realizarea temelor de casă]
reguli-notare [2016/08/23 15:39] (current)
razvan.deaconescu [Restanță/mărire]
Line 9: Line 9:
 Anumite componente ale materiei (teme de casă, laborator, examen grilă final, teste de curs) dispun de punctaje bonus sau suplimentare. Acestea pot fi folosite pentru a suplimenta punctaje mai mici în cadrul aceeași componente. Dacă nota pe componentă trece de nota maximă aferentă, atunci această notă se trunchiază. Nu puteți transfera punctaje bonus între componente. Anumite componente ale materiei (teme de casă, laborator, examen grilă final, teste de curs) dispun de punctaje bonus sau suplimentare. Acestea pot fi folosite pentru a suplimenta punctaje mai mici în cadrul aceeași componente. Dacă nota pe componentă trece de nota maximă aferentă, atunci această notă se trunchiază. Nu puteți transfera punctaje bonus între componente.
  
 +Pentru absolvirea materiei trebuie să obțineți **cel puțin 50% din punctajul de curs** (examen parțial și examen final) și **cel puțin 50% din punctajul de laborator** (laborator și teme).
 ==== Sumar notare ==== ==== Sumar notare ====
  
   * **2 puncte**: Activitate de laborator (12 laboratoare)   * **2 puncte**: Activitate de laborator (12 laboratoare)
   * **3 puncte**: Teme de casă (3 teme)   * **3 puncte**: Teme de casă (3 teme)
-  * **5 puncte**: Examen final (în sesiune)+  * **2.5 puncte**: Examen parțial (în timpul semestrului) 
 +  * **2.5 puncte**: Examen final (în sesiune)
  
 ==== Notare detaliat ==== ==== Notare detaliat ====
Line 29: Line 31:
 Temele de casă valorează **3 puncte**. Temele de casă valorează **3 puncte**.
  
-Există 3 teme de casă, ​fiecare ​valorând **1 punct**.+Există 3 teme de casă, ​primele două valorând **1 punct** iar a treia valorând **1.5 puncte**. Ca să compensăm pentru întârzierea anunțării [[:​teme:​tema-3|temei 3]], această temă valorează **1.5 puncte** față de **1 punct** cât valorează celelalte două teme. Punctajul total obținut pe teme se trunchiază la **3 puncte**.
  
-Submisia temelor se face folosind [[https://​vmchecker.cs.pub.ro/​ui/#​IOCLA|interfața vmchecker]].+Submisia temelor se face folosind [[https://​vmchecker.cs.pub.ro/​ui/#​IOCLA|interfața vmchecker]]. Termenul limită de submisie de teme pe [[https://​vmchecker.cs.pub.ro/​ui/#​IOCLA|interfața vmchecker]] este **marți, 19 ianuarie 2016, ora 23:55**.
  
 După expirarea termenului de rezolvare, o temă este depunctată cu **2 puncte pe zi** (din 10) timp de 5 zile. După 5 zile de întârzieri nu se mai pot trimite teme. Nu se pot trimite teme pe perioada verii. După expirarea termenului de rezolvare, o temă este depunctată cu **2 puncte pe zi** (din 10) timp de 5 zile. După 5 zile de întârzieri nu se mai pot trimite teme. Nu se pot trimite teme pe perioada verii.
 +
 +În realizarea temelor de casă țineți cont de regulile și recomandările din secțiunea [[:​reguli-notare#​realizarea-temelor-de-casa|Realizarea temelor de casă]] si [[:​reguli-notare#​reguli-de-realizare-a-temelor|Reguli de realizare a temelor de casă]].
 +
 +Perioada de vacanță (19 decembrie 2015 - 3 ianuarie 2016) nu este contorizată ca întârziere.
 +
 +=== Examen parțial ===
 +
 +Examenul parțial valorează **2.5 puncte**.
 +
 +Examenul parțial are loc în timpul unui curs în jur de mijlocul semestrului. Durează **70 minute** și este compus din **2 subiecte**: un subiect de teorie și o problemă.
 +
 +Examenul parțial poate fi refăcut în sesiune. Dacă optați pentru refacerea examenului parțial, se păstrează nota examenului parțial refăcut chiar dacă este mai mică decât nota examenului parțial inițial.
  
 === Examen final === === Examen final ===
  
-Examenul final valorează **5 puncte**.+Examenul final valorează **2.5 puncte**.
  
-Examenul final are loc în sesiune. Durează **TODO minute** și este compus din **TODO subiecte**.+Examenul final are loc în sesiune. Durează **70 minute** și este compus din **subiecte**: un subiect de teorie și o problemă.
  
 ===== Reguli și recomandări ===== ===== Reguli și recomandări =====
Line 49: Line 63:
 Studenții care au restanță și cei de la alte facultăți pot participa la orice laborator cât timp există locuri disponibile. Studenții care au restanță și cei de la alte facultăți pot participa la orice laborator cât timp există locuri disponibile.
  
-Pentru a asigura buna desfășurare a laboratorului,​ limita de studenți în cadrul unui laborator este **15 persoane**. Puteți recupera laboratoare de maxim două ori, doar cu acordul ambilor asistenți (acordat înainte).+Pentru a asigura buna desfășurare a laboratorului,​ limita de studenți în cadrul unui laborator este **15 persoane**. 
 + 
 +Puteți recupera laboratoare de maxim două ori, doar cu acordul ambilor asistenți (acordat înainte). Recuperarea se poate face doar în timpul săptămânii normale de desfășurare a laboratorului;​ nu se poate recupera un laborator în mod retroactiv, în afara săptămânii normal de desfășurare a acestuia.
  
 În timpul laboratorului permitem doar activități aferente acelui laborator. În timpul laboratorului permitem doar activități aferente acelui laborator.
Line 105: Line 121:
 ===== Restanță/​mărire ===== ===== Restanță/​mărire =====
  
-Sesiunea de restanță/​mărire se desfășoară în septembrie 2016. În cadrul sesiunii de restanță/​mărire se vor reface ​TODO.+Sesiunea de restanță/​mărire se desfășoară în septembrie 2016. În cadrul sesiunii de restanță/​mărire se vor reface ​examenul parțial și examenul final. Puteți reface, dacă doriți, doar examenul parțial sau doar examenul final.
  
 ===== Refacerea materiei ===== ===== Refacerea materiei =====
reguli-notare.1448888079.txt.gz · Last modified: 2015/11/30 14:54 by razvan.deaconescu