Bine ai venit la cursul de Programarea Calculatoarelor, seria CC!

Pentru a vă ajuta să vă pregătiţi cât mai bine la acest curs, echipa de PC a decis să vă pună la dispoziţie o instanţă locală a bine cunoscutului site de pregătire infoarena.

Mulţumim cu această ocazie Asociaţiei Infoarena şi vă recomandăm călduros să vizitaţi site-ul general al comunităţii.

» Afla mai multe despre infoarena!

Ghid de Folosire a Site-ului si a Evaluatorului Online

Pentru informaţii detaliate despre modul în care puteţi folosi site-ul de programare pentru a vă pregăti la această materie, urmăriţi vă rog următorul clip (pentru calitate optimă, vă recomand să îl urmăriţi în Full Screen direct pe YouTube).

Catalog Online cu Situaţia la PC

Catalogul pentru anul univeristar 2013-2014 este disponibil aici. Prezenţele vor fi trecute în coloana corespunzătoare cu săptămâna calendaristică din cadrul semestrului universitar, indiferent de numărul capitolului, iar semnificaţia notaţiilor va fi următoarea:

  • În săptămânile în care nu se dă lucrare de intrare în laborator, punctul se acordă pentru prezenţă în laborator şi activitate. Aceste coloane sunt marcate cu fundal alb şi pot avea valorile:
  1. 1 = prezent
  2. nici o valoare = absent
  • În săptămânile în care se dă lucrare de intrare în laborator, punctul se acordă pentru cel puţin nota 5 la respectiva lucrare. Aceste coloane sunt marcate cu fundal albastru deschis şi pot avea valorile:
  1. 1 = prezent, şi nota_lucrare >= 5
  2. 0 = prezent, şi nota_lucrare < 5
  3. nici o valoare = absent

Vă rugăm să semnalaţi din timp orice nereguli din catalog, şi să cereţi explicaţii asistentului vostru de laborator.