Despre Blog

infoarena.ro este un site creat de fosti olimpici la informatica pentru viitorii olimpici. El are probleme ale caror solutii pot fi evaluate online, articole educationale, un forum foarte activ si este inconjurat de o comunitate vibranta. Puteti vedea cateva marturii aici si mai multe despre site aici.

Blogul infoarena a aparut ca o nevoie de a comunica pe un canal mai bun decat forumul, cu programatorii in general si cu membrii comunitatii infoarena in particular.

Eu sunt Cosmin Negruseri, membrul echipei care se ocupa de blog. Am facut facultatea la sectia Informatica din Universitatea Babes Bolyai - Cluj, am participat la concursuri de programare atat in postura de concurent cat si in cea de membru al comisiei, am fost editor al gazetei de informatica pe perioada unui an, publicand 15 articole. Dupa terminarea facultatii m-am angajat la Google inc. ca software engineer in sediul din Mountain View.

shameless plug: Daca esti un programator foarte bun sau daca cunosti programatori foarte buni care sunt interesati de un job la Google spuneti-le sa ma contacteze la cosminn ~ at ~ gmail.com.